Synstest

Ved en synstest forstår man den almindeligste og billigste test af synet, der bruges. Alle folkeskoleelever og alle værnepligtige har været igennem en sådan synstest. Ved en synstest benytter man Snellens tavle, der består af en lysende hvid baggrund med syv til ni linier med sorte bogstaver af forskellig størrelse. Der findes også en tavle med figurer beregnet til børn, hvor figurerne har forskellig størrelse.

Synsprøve

Som tidligere beskrevet er det nødvendigt at få foretaget en synsprøve, hvad enten du vil købe dine billige briller på nettet, i en gadebutik eller i udlandet. Det er vigtigt at du har en opdateret synsprøve inden du bestiller nye briller, da dit syn kan ændre sig over tid. Så hvis din synsprøve er over 2 år gammel er det nok på tide at få lavet en ny. Hos de fleste optikere skal du bestille tid til en synsprøve, men du kan også være heldig at optikeren har tid hvis du bare dumper ind fra gaden. Hvis ikke kan du jo altid bare prøve at spørge i den næste brillebutik, da deres synsprøver er helt ens.


 • Police solbriller
  Police er moderigtig, trendy og i stand til at selvstændigt at oversætte modens tendenser på en ung og frisk vis, dog uden at blive for meget. Tilbage til fortiden og til den amerikanske drøm … Efter 20 års succes, dedikerer Police sin 2007 solbrille kollektion til 80’erne og den amerikanske drøm. Og hvem andre end ambassadøren for denne stil, Antonio Banderas, kan repræsentere den amerikanske legende? Banderas er en speciel ambassadør, og et moderne idol. Hans charme, hans sex-appeal og hans aura af mystik gør ham til det perfekte valg til at repræsentere Police universet; en verden af passion, magt og følelser.

 • Mercedes Benz solbriller
  Mercedes Benz blev stiftet tilbage i 1871 og er verdenskendte for deres biler. Mercedes Benz har introduceret størsteparten af de teknologiske sikkerhedsprocedurer, der er kendt i bilverdenen. Som noget nyt har selskabet kastet sig over fremstillingen af solbriller. Mercedes Benz solbriller er en luksuriøs solbrille, der præsenterer en kvalitet, der er sjælden at finde i en accessories som solbriller. Kvaliteten i solbrillerne er kombineret med Allison Spa´s erfaring som manufaktur i solbrillebranchen. Solbrillerne garanterer et komfortabelt fit i et sporty og elegant design. Mercedes Benz logoet er printet på den øverste bro i solbrillen og navnet på stellet præsenterer et distingveret design. Mercedes Benz solbriller produceres til mænd og kvinder i fashionable farver som blå, coffee og klassisk sort.

 • Etro solbriller
  Etro solbriller er lavet på baggrund af Gimmo Etros passion for rejser, historie og interesse for kultur og skønhed. Etro solbriller blev skabt i 1968, og stilen er i centrum for Etro solbriller. Gimmo Etro har udtalt, at virkeligheden ændrer sig, hvis den ses fra en anden vinkel, og hver solbrille forandrer sig gennem den enkeltes subjektivitet. Hver detalje i Etro solbriller er unik, og sammen med teknisk og funktionel design bliver Etro solbriller et eksklusivt og uundværligt accessories. Etro er et sofistikeret livsstils brand med kvalitet. Dette opnås ikke kun i designet, men også i materialevalget og udviklingen af ny teknik i Etro solbriller. Branded leverer solbriller med ekstraordinære detaljer til glæde og overraskelse for brugeren.

 • Okki solbriller
  Okki solbriller er kendt for at være koncentreret om at lave briller i acetat, bronze og titanium. Det dominerende aspekt er farverne, som takket være en eksklusiv og original produktion, gør Okki solbriller anderledes og aggressive. Der kan være anvendt en normal form i brillen, som så bliver piftet op ved sine chokerende og opsigtsvækkende farver. Farverne får til tider rammerne til at fremstå legetøjsagtige. De farver der bliver brugt spænder fra orange, lille, lyseblå til sort, hvid og brun, der kombineres med bronze og titanium modeller. For at skabe noget unikt og usædvanligt kombinerer Okki flere farver - resultatet er spændende og nyskabende. Okki solbriller vækker opsigt, og hensigten er at designe en brille, der gør folk anderledes og vækker opsigt. På sin egen måde følger solbrillerne moden, og den tid vi lever i.