Synstest

Ved en synstest forstår man den almindeligste og billigste test af synet, der bruges. Alle folkeskoleelever og alle værnepligtige har været igennem en sådan synstest. Ved en synstest benytter man Snellens tavle, der består af en lysende hvid baggrund med syv til ni linier med sorte bogstaver af forskellig størrelse. Der findes også en tavle med figurer beregnet til børn, hvor figurerne har forskellig størrelse.

Synsprøve

Som tidligere beskrevet er det nødvendigt at få foretaget en synsprøve, hvad enten du vil købe dine billige briller på nettet, i en gadebutik eller i udlandet. Det er vigtigt at du har en opdateret synsprøve inden du bestiller nye briller, da dit syn kan ændre sig over tid. Så hvis din synsprøve er over 2 år gammel er det nok på tide at få lavet en ny. Hos de fleste optikere skal du bestille tid til en synsprøve, men du kan også være heldig at optikeren har tid hvis du bare dumper ind fra gaden. Hvis ikke kan du jo altid bare prøve at spørge i den næste brillebutik, da deres synsprøver er helt ens.


 • GF Feeré solbriller
  Nøgleordet er energi i GF Feere solbriller. GF Feere er en stærk, ung og dynamisk kollektion. En kollektion der henvender sig til fremtiden ved at deklarere et repetoire af former, materialer og farver, der er ekstraordinære med deres uimodståelige appel. Formerne appeller ved at være lange og med wrap around effekt for at sidde perfekt på ansigtet. GF Feere har en linie med bøjede linser i hi-tech acetat eller ultra-let metal. Tid tider kombineres de to materialer for at skabe bevægelse og et anderledes design i GF Feere solbriller.

 • Nike solbriller
  Nike solbriller er designet ud fra at være innovative og nyskabende i forhold til materialer og design. Nike solbriller er solbriller, der er designet til at blive båret ved fysiske aktiviteter, som f.eks. løb og cykling. Solbrillerne har et praktisk og sporty design. Solbriller fra Nike kan erhverves i flere forskellige farver og designs, men altid med vægt på at være tilpasset en aktiv livsstil. Brillerne er kendetegnet ved deres let buede logo, der ofte sidder på siden af solbrillen.

 • Cerutti 1881 solbriller
  Cerutti solbriller eksperimenter med formerne. Cerutti solbriller varierer fra lange smalle retangulære former til ovale og bredere dimensioner. Materialerne er ofte en kombination af metal og plastik. Cerutti skaber geometriske dekorationer på brillerne og fokus på logoet på siden af solbrillen. Solbrillerne i plastik er ofte fremstillet i lag-på-lag farver med en gennemsigtig effekt. Blå, havana brune og røde farver sættes ofte sammen med traditionelle farver som sort og brun.

 • Bøjelige briller
  Briller der kan bøjes, også kaldet bøjelige briller finder du i menuen til venstre. Moderne bøjelige briller i kvalitets materiale er blot en af de mange ting vi tilbyder. Stængerne er fleksible og springer tilbage på plads, hvis de bøjes, så brillerne både er mere behagelige at have på og holder længere. Det gennemprøvede design kombineret med moderne funktionalitet gør, at brillestellet er utroligt bekvemt.