Synstest

Ved en synstest forstår man den almindeligste og billigste test af synet, der bruges. Alle folkeskoleelever og alle værnepligtige har været igennem en sådan synstest. Ved en synstest benytter man Snellens tavle, der består af en lysende hvid baggrund med syv til ni linier med sorte bogstaver af forskellig størrelse. Der findes også en tavle med figurer beregnet til børn, hvor figurerne har forskellig størrelse.

Synsprøve

Som tidligere beskrevet er det nødvendigt at få foretaget en synsprøve, hvad enten du vil købe dine billige briller på nettet, i en gadebutik eller i udlandet. Det er vigtigt at du har en opdateret synsprøve inden du bestiller nye briller, da dit syn kan ændre sig over tid. Så hvis din synsprøve er over 2 år gammel er det nok på tide at få lavet en ny. Hos de fleste optikere skal du bestille tid til en synsprøve, men du kan også være heldig at optikeren har tid hvis du bare dumper ind fra gaden. Hvis ikke kan du jo altid bare prøve at spørge i den næste brillebutik, da deres synsprøver er helt ens.


 • Emporio Armani
  Emporio Armani er grundlagt som søstermærke til Giorgio Armani, og henvender sig mest til unge, der gerne vil udskille sig fra mængden med sin personlige stil. Emporio Armani's brillekollektion er uformel, men cool og udadvendt. Kollektionen til mænd har et meget sporty look, hvor kollektionen til kvinder er med flere detaljer og er inspireret af modeverdenen. Vi har briller fra både Emporio Armani og Giorgio Armani.

 • Hugo Boss solbriller
  Hugo Boss solbriller er ekstraordinær mode og diversitet med et konstant højt kvalitetsniveau. Hugo Boss startede med at designe herretøj i 70'erne, og siden har Hugo Boss udvidet deres kollektion til også bla. at omfatte accessories. I dag er Hugo Boss delt i 4 selvstændige områder: 1. Hugo Boss Black, Hugo Boss Selection, Hugo Boss Orange & Hugo Boss Green. Hugo Boss solbriller og tøj er kreeret ud fra et innovativt look til kvinder og mænd med en ung og modebevidst attitude. Hugo Boss solbriller og tøj blev udvidet med kvindetøj i slutningen af 1990'erne, hvor der lige også er lagt vægt på design og kvalitet. Synligt fører både solbriller og briller af mærket Hugo Boss. Tjek menuen til venstre.

 • Diesel briller
  Diesel grundlægges af Renzo Rosso i 1978 og starter med at lave tøj, hovedsageligt jeans, i høj kvalitet, som bryder med trends og giver individuelle mennesker mulighed for at forfølge deres egen livsstil. Diesel er siden blevet et af verdens største mærker indenfor tøj, og er altid på forkant. De er f.eks. de første som rigtig har taget fat på miljødebatten i en stort anlagt reklamekampagne omkring "Global Warming" Diesel brillekollektionen er fokuseret omkring rektangulære acetat stel i vintage stil, og selvfølgelig har vi her hos Synligt over 100 modeller Diesel indenfor solbriller og briller.

 • Arnette solbriller
  Arnette solbriller har et nyt og trendsættende look inden for sports-solbrille design. Arnette solbriller er lavet af materialer i høj kvalitet. Polycarbonate linser bestykker optimalt mod solens UV-stråler. Solbrillerne kan erhverves i mange forskellige farver og designs. Brillerne har et ungt og trendy look, der udstråler fart og dynamik. Stilen er ofte cool og sporty og farverne stærke og energiske.