Synstest

Ved en synstest forstår man den almindeligste og billigste test af synet, der bruges. Alle folkeskoleelever og alle værnepligtige har været igennem en sådan synstest. Ved en synstest benytter man Snellens tavle, der består af en lysende hvid baggrund med syv til ni linier med sorte bogstaver af forskellig størrelse. Der findes også en tavle med figurer beregnet til børn, hvor figurerne har forskellig størrelse.

Synsprøve

Som tidligere beskrevet er det nødvendigt at få foretaget en synsprøve, hvad enten du vil købe dine billige briller på nettet, i en gadebutik eller i udlandet. Det er vigtigt at du har en opdateret synsprøve inden du bestiller nye briller, da dit syn kan ændre sig over tid. Så hvis din synsprøve er over 2 år gammel er det nok på tide at få lavet en ny. Hos de fleste optikere skal du bestille tid til en synsprøve, men du kan også være heldig at optikeren har tid hvis du bare dumper ind fra gaden. Hvis ikke kan du jo altid bare prøve at spørge i den næste brillebutik, da deres synsprøver er helt ens.


 • Oliver Goldsmith solbriller
  Oliver Goldsmith solbriller blev etableret i 1926 af Philip Oliver Goldsmith, der arbejdede som sælger for et mindre optiker firma. På det tidspunkt var briller og solbriller ukomfortable, ikke specielt smarte og uinspirerende. Oliver Goldsmith solbriller blev et vendepunkt, der ændrede udseendet på solbriller. I 1935 blev Charles Goldsmith en del af Oliver Goldsmith solbriller. Han vision var, at solbrillerne skulle danne mode. Charles designede briller, der var beregnet til at være smarte og beskytte mod solen. De første aftagere af solbrillerne var to af de mest velansete forretninger i London. I de to London butikker var solbrillerne udsolgt i løbet af en uge - de var blevet trendsættende. Oliver Goldsmith solbriller var de første til at betragte solbriller som modetilbehør. Firmaet var også en af de første til at samarbejde med modehusene om at skabe unikke solbriller til catwalken. Brillerne var nogle af de første, der blev præsenteret i de store modeblade, og en accessories der blev båret af berømtheder og kongelige. I 1960'erne tog Oliver Goldsmith solbriller del i den revolution, der var inden for mode, stil og musik. Flere af tressernes store stjerner bar solbrillerne.

 • Brilleforhandler
  Synligt er din brilleforhandler når det gælder solbriller, briller, sportsbriller, designerbriller, største udvalg og de bedste priser. Brillcentret tilbyder dig et stort sortiment i disse kategorier, med over 4000 modeller fra over 50 designere og modehuse. Vores priser og kvalitet er i top og du er sikker på at få originalvarer.

 • Oakley solbriller
  Oakley solbriller blev oprindeligt designet til topatleter - til den personlighed der ser det umulige som endnu en udfordring. Atleternes dedikation har givet inspiration til Oakley solbriller, ved at firmaet har brudt med konventionelle ideer inden for brille industrien. Det er en integreret del af Oakley solbriller, at identificere problemer, skabe intentioner der bliver til kunst. Hos firmaet arbejder de kontinuerligt på at gøre brillerne bedre, end man skulle tro muligt. Årtier med Oakley solbriller har givet mere end 540 patenter. I dag sælges solbrillerne i mere end 110 lande. Firmaet designer ikke blot solbriller, men også accessories, fodtøj og dykkerbriller. Hos firmaet går de højt op i at skabe et specielt design.

 • Solbriller
  Spar op til 80% på designer solbriller. Hos Synligt kan du købe designersolbriller billigt online. Vi har et stort udvalg af de mest populære solbriller til nogle af landets bedste priser. Kom ind og se vores store udvalg af solbriller. Vi har over 3000 modeller fra over 40 modehuse, bl.a. D & G, Gucci, Versace, Police, Ray-Ban, Emporio Armani, Dior, Max Mara, Givenchy, Oakley og mange flere.