Synstest

Ved en synstest forstår man den almindeligste og billigste test af synet, der bruges. Alle folkeskoleelever og alle værnepligtige har været igennem en sådan synstest. Ved en synstest benytter man Snellens tavle, der består af en lysende hvid baggrund med syv til ni linier med sorte bogstaver af forskellig størrelse. Der findes også en tavle med figurer beregnet til børn, hvor figurerne har forskellig størrelse.

Synsprøve

Som tidligere beskrevet er det nødvendigt at få foretaget en synsprøve, hvad enten du vil købe dine billige briller på nettet, i en gadebutik eller i udlandet. Det er vigtigt at du har en opdateret synsprøve inden du bestiller nye briller, da dit syn kan ændre sig over tid. Så hvis din synsprøve er over 2 år gammel er det nok på tide at få lavet en ny. Hos de fleste optikere skal du bestille tid til en synsprøve, men du kan også være heldig at optikeren har tid hvis du bare dumper ind fra gaden. Hvis ikke kan du jo altid bare prøve at spørge i den næste brillebutik, da deres synsprøver er helt ens.


 • Byblos solbriller
  Byblos solbriller er letvægtbriller, der er leveret med et disinktivt og individuelt image. Det er det, der adskiller Byblos solbriller fra andre solbriller. Solbrillerne er behagelige at have på, har en umiddelbar appel og essentielle detaljer. Luxottica Group har lanceret Byblos solbriller siden 1989. Stil er frisk og skiftende med stel og linser i lette og varierede farver. Vælger du Byblos solbriller får du et produkt, der er fremstillet i letvægtsmaterialer og ikke for sofistikeret eller intellektuelt i designet, et komfortabelt fit, sporty look og afslappet stil på samme tid.

 • Marc Jacobs solbriller
  Marc Jacobs solbriller har et stilrent design med enkle linier, men samtidig fremstår solbriller fra Marc Jacobs som anderledes med et sofistikeret præg. Logoet i Marc Jacobs solbriller er kendetegnet ved at være på selve brilleglasset eller på ydersiden af stellet, hvor det er "ridset" ind i siden. Farvekombinationerne er holdt i klassiske farver som f.eks. sort og hvid, blå og beige. Trenden er i dag, at mange solbriller er store og runde i udformningen, og her følger flere af hans designs tendensen.

 • Missoni solbriller
  Ottavio Missoni blev født i i 1953 i Østrig. Navnet Missoni er blevet synonymt med design af strikkede tekstiler gennem de sidste 40 år. Den karakteristiske stil i designet er genkendt og kopieret over hele kloden på grund af sine specielle mønstre. Firmaet lancerede en kollektion med Missoni solbriller og briller, da firmaet mener, at briller og tøj hænger sammen og er med til at understrege ens personlighed.

 • Solbrilleforhandler
  Synligt er manges foretrukne solbrilleforhandler på nettet, da vi tilbyder det størte og mest komplete sortiment indenfor solbriller og briller. Vores sortiment med Aramani, Versace, Max Mara, Givenchy, Ray-Ban, Gucci, D & G, Chanel, Police og mange andre mærker gør os til en meget attraktiv solbrilleforhandler. For vi har samtidig nogle utrolig gode priser og betingelser.