Synstest

Ved en synstest forstår man den almindeligste og billigste test af synet, der bruges. Alle folkeskoleelever og alle værnepligtige har været igennem en sådan synstest. Ved en synstest benytter man Snellens tavle, der består af en lysende hvid baggrund med syv til ni linier med sorte bogstaver af forskellig størrelse. Der findes også en tavle med figurer beregnet til børn, hvor figurerne har forskellig størrelse.

Synsprøve

Som tidligere beskrevet er det nødvendigt at få foretaget en synsprøve, hvad enten du vil købe dine billige briller på nettet, i en gadebutik eller i udlandet. Det er vigtigt at du har en opdateret synsprøve inden du bestiller nye briller, da dit syn kan ændre sig over tid. Så hvis din synsprøve er over 2 år gammel er det nok på tide at få lavet en ny. Hos de fleste optikere skal du bestille tid til en synsprøve, men du kan også være heldig at optikeren har tid hvis du bare dumper ind fra gaden. Hvis ikke kan du jo altid bare prøve at spørge i den næste brillebutik, da deres synsprøver er helt ens.


 • Bikkembergs solbriller
  Bikkembergs solbriller består af en bred og massiv kollektion, der er sjove og anderledes i design og farvevalg samt innovative materialer. Stellet i Bikkembergs solbriller giver bæreren mulighed for at udtrykke sin personlige smag og humør. Solbrillerne bærer Bikkembergs logoet på stellet. Udvalget af briller til brug i solen er en bred palette af farver, som f.eks. sort-pink, lilla-gul. Bikkembergs solbriller kan fås i plastik eller metal. Solbrillerne laves også i en mere minimalistisk stil, hvor designet er helt enkelt og strømlinet. Den bedste nyhed fra Bikkembergs er, at de laver briller af metal, der automatisk finder tilbage til den oprindelig form efter stød eller vrid.

 • Mini solbriller
  Hos Mini solbriller fortsætter den imaginære rejse. Kollektionerne er unisex solbriller, der får deres navn fra verdens forskellige metropoler og finder inspiration til brillernes appel i originale, moderne og trendsættende idéer. Metal, acetat og en kombination af metal og plastik er anvendt til modeller med letvægtsstruktur. Hver model af Mini solbriller stadfæster sin identitet med distinktive detaljer, der skaber dynamik og stil, der blandt andet er wraparound fronter, tynde eller brede stænger, dobbelt bro og pilot-inspireret formede linser. Farver som sort, hvid, army grøn, grå og rød er mikset på kryds og tværs for at skabe kontraster, der giver et elegance til stel i svage farver. Polyraiseret nylon, polycarbonat og og bløde linser, der skaber blance mellem form og materiale. Det lasertryke Mini logo på Mini solbriller står på selve linsen eller på brillestangen. Mini solbrillen har en tilbagelænet moderne stil, der er personaliseret ved sit logo.

 • Sportsbriller
  Søger du efter sportsbriller til f.eks. snooker, billard, squash, fiskeri, fodbold, ski, golf og lignende, så har vi et helt sortiment til netop disse formål. Klik ind i menuen Sportsbriller til venstre og se hvad Synligt har at tilbyde. Alle priser er inklusiv glas med styrke.

 • Marc Jacobs solbriller
  Marc Jacobs solbriller har et stilrent design med enkle linier, men samtidig fremstår solbriller fra Marc Jacobs som anderledes med et sofistikeret præg. Logoet i Marc Jacobs solbriller er kendetegnet ved at være på selve brilleglasset eller på ydersiden af stellet, hvor det er "ridset" ind i siden. Farvekombinationerne er holdt i klassiske farver som f.eks. sort og hvid, blå og beige. Trenden er i dag, at mange solbriller er store og runde i udformningen, og her følger flere af hans designs tendensen.