Synstest

Ved en synstest forstår man den almindeligste og billigste test af synet, der bruges. Alle folkeskoleelever og alle værnepligtige har været igennem en sådan synstest. Ved en synstest benytter man Snellens tavle, der består af en lysende hvid baggrund med syv til ni linier med sorte bogstaver af forskellig størrelse. Der findes også en tavle med figurer beregnet til børn, hvor figurerne har forskellig størrelse.

Synsprøve

Som tidligere beskrevet er det nødvendigt at få foretaget en synsprøve, hvad enten du vil købe dine billige briller på nettet, i en gadebutik eller i udlandet. Det er vigtigt at du har en opdateret synsprøve inden du bestiller nye briller, da dit syn kan ændre sig over tid. Så hvis din synsprøve er over 2 år gammel er det nok på tide at få lavet en ny. Hos de fleste optikere skal du bestille tid til en synsprøve, men du kan også være heldig at optikeren har tid hvis du bare dumper ind fra gaden. Hvis ikke kan du jo altid bare prøve at spørge i den næste brillebutik, da deres synsprøver er helt ens.


 • Carrera solbriller
  Carrera solbriller er et prestigefyldt brand, der er synonymt med design og innovativ teknologi samt sport. Alle solbriller fra Carrera er funktionelt udformet, for at kunne leve op til de 'ekstreme' forhold sportsfolk har brug for uden at neglicere de trends, der er aktuelle i modebilledet. Carrera solbriller bliver testet i laboratorier og af atleter, der anvender solbrillerne under træning og konkurrencer. 'Sport i blodet' er udgangspunktet for kreativiteten i designet af solbrillerne. Blandt andet produceres Carrera solbriller i flexolite memory metal - et utroligt stærkt materiale, der kan vrides og bøjes for alligevel at vende tilbage til sin oprindelige form. Samtidig med at Carrera solbriller er designet til at blive brugt, er solbrillerne komfortable og lavet i etvægtsmaterialer. Brillerne er produceret af Enzo Sopracolle og distribueret af Safilo Group. Kan naturligvis købes her hos Synligt.

 • Celine solbriller
  I 1996 lancerede Celine solbriller. Celine solbriller reflekterer til fulde brandeds traditionelle stil, og reproducerer de elegante detaljer og raffinerede touch som karakteriserer branded. Solbrillerne kan beskrives med tre ord; elegante, luksuriøse og unikke. Celine logoet er printet på siden af solbrillen. Celine solbriller er et essentielt accessorie, der imødeser et unikt look. Især kollektionen til kvinder er ekstremt stilistisk, elegant og sofistikeret - Celine solbriller er henvendt til kvinden, der er bevidst om sin tillokkende charme.

 • Timberland solbriller
  Timberland solbriller er designet til at være komfortable og funktionelle. Stellet er stærkt, og der er anvendt ultra letvægts nylon for at opnå denne egenskab. Timberland bruger den nyeste teknologi inden for området, og linserne er lavet af 8-base polycarbonat. Linserne er optisk korrekte og 100% UV-beskyttet.

 • Exté solbriller
  Navnet Exte siger det hele. Exte er et brand, der præsenterer en klar og unik sammenhæng mellem fortid og fremtid. Renhed, præcision og ortogonale linier udgør fundamentet i Exte solbriller. Den ubrudte frihed og det imaginære udtryk i de geometriske former giver et strejf af noget uendeligt. Exte solbriller giver ikke plads til ubeslutsomhed. Dominerende i linien af Exte solbrillers forskellige farver og former er rød. Farven rød er den ukronede konge af alle farver med sin glød og energi. Rød findes i mange nuancer og er derfor næsten altid præsenteret i solbriller fra Exte. Det røde i solbrillen fungerer perfekt sammen med sorte og hvide farver. Exte solbriller er til tider peppet op med Swarovski krystaller. I designet er ofte foretager uventede, men succesfulde forandringer.