Synstest

Ved en synstest forstår man den almindeligste og billigste test af synet, der bruges. Alle folkeskoleelever og alle værnepligtige har været igennem en sådan synstest. Ved en synstest benytter man Snellens tavle, der består af en lysende hvid baggrund med syv til ni linier med sorte bogstaver af forskellig størrelse. Der findes også en tavle med figurer beregnet til børn, hvor figurerne har forskellig størrelse.

Synsprøve

Som tidligere beskrevet er det nødvendigt at få foretaget en synsprøve, hvad enten du vil købe dine billige briller på nettet, i en gadebutik eller i udlandet. Det er vigtigt at du har en opdateret synsprøve inden du bestiller nye briller, da dit syn kan ændre sig over tid. Så hvis din synsprøve er over 2 år gammel er det nok på tide at få lavet en ny. Hos de fleste optikere skal du bestille tid til en synsprøve, men du kan også være heldig at optikeren har tid hvis du bare dumper ind fra gaden. Hvis ikke kan du jo altid bare prøve at spørge i den næste brillebutik, da deres synsprøver er helt ens.


 • Les Copains solbriller
  Les Copains blev dannet tilbage i 1950'erne, da Frankrig var det eneste forbillede i modeverdenen. Oprindeligt var firmaet udelukkende specialiseret i strikketøj baseret på en enkelt idé; høj kvalitet. Branded er vokset en del siden og er i dag internationalt kendt for sin klasse og charme inden for tidsløs elegance. Disse idealer er også grundstenen i Les Copains solbriller. Les Copains solbriller har en slående geometri og moderne klassisk styling, og hver enkelt solbrille udtrykker livsstil. Les Copains er raffineret mode til kvinder med personlig og sofistikeret stil.

 • Brilleglas
  Der findes et hav af forskellige typer brilleglas du kan få sat i dit nye stel. Der findes f.eks. letvægtsglas, mineralglas, enkeltstyrke glas, flerstyrke glas, tonede glas, solglas, solglas med enkeltstyrke, solglas med flerstyrke, farveskiftende glas, refleksfri glas, ridsefri glas og flere. Når du vælger glas indtaster du styrken, evt. bygningsfejl og den type glas du ønsker. Nogle brilleglas kan have en merpris på, men ellers er alle priser inklusiv brilleglas.

 • Burberry solbriller
  Thomas Burberry åbnede som 21-årig en lille tøjbutik i England. Thomas var uddannet inden for klædehandel. Med kvalitet og innovation i højsædet i sine designs opnåede Burberry en loyal kundekreds. I 1870 var butikken vokset betydeligt. I 1980 introducerede Burberry åndbart og vind- og vandtæt Gabardine. Burberry solbriller er kendt for deres høje kvalitet og klassiske look. Farverne i Burberry solbriller er klassiske - sorte, brune, beige. Som mange andre kendte mærker kombinerer Burberry det klassiske med den aktuelle mode, og Burberry solbriller fås derfor også i oversize, som er fremme netop nu. Burberry logoet sidder ofte på venstre side af solbrillen og er ofte fremhævet.

 • Langsyn
  Øjet er for kort. Der må et plus (+) glas foran øjet for at et skarpt billede kan dannes på nethinden. Fagudtryk for langsyn: Hypermetropi. Vi fødes næsten alle langsynede. Omkring +4,00. Det aftager de første barneår og ved fire års alderen er de fleste af os normale. Den langsynede kan have svært ved at se tæt på. Svært ved at læse. Får hovedpine ved læsning. Det går derimod fint at se langt væk. Gør noget ved dit syn og køb et par kvalitetsbriller her hos Synligt.