Synstest

Ved en synstest forstår man den almindeligste og billigste test af synet, der bruges. Alle folkeskoleelever og alle værnepligtige har været igennem en sådan synstest. Ved en synstest benytter man Snellens tavle, der består af en lysende hvid baggrund med syv til ni linier med sorte bogstaver af forskellig størrelse. Der findes også en tavle med figurer beregnet til børn, hvor figurerne har forskellig størrelse.

Synsprøve

Som tidligere beskrevet er det nødvendigt at få foretaget en synsprøve, hvad enten du vil købe dine billige briller på nettet, i en gadebutik eller i udlandet. Det er vigtigt at du har en opdateret synsprøve inden du bestiller nye briller, da dit syn kan ændre sig over tid. Så hvis din synsprøve er over 2 år gammel er det nok på tide at få lavet en ny. Hos de fleste optikere skal du bestille tid til en synsprøve, men du kan også være heldig at optikeren har tid hvis du bare dumper ind fra gaden. Hvis ikke kan du jo altid bare prøve at spørge i den næste brillebutik, da deres synsprøver er helt ens.


 • Silhouette solbriller
  Silhouette solbriller blev til i tresserne, hvor moden tog en ny og mere selvbevidst drejning. I 1960'erne var moden nyskabende og til tider provokerende. Silhouette solbriller lagde fundamentet til designet af tidens solbriller. Designet var med til at skabe et attraktivt look og et stykke mode, der passede til vejret. Det har altid været missionen hos branded at skabe fantastiske designs i høj kvalitet. Der designes efter et koncept om, at solbriller skal være et mode accessori.

 • Armani briller
  Giorgio Armani bliver grundlagt i 1975 i Milano af Sergio Galeotti og Giorgio Armani selv. Mærket er måske mest kendt for sine jakkesæt til mænd, men har i de senere år også fået succes med tøj og accessories til kvinder. I dag er Giorgio Armani stadig præsident for firmaet, som går bedre end nogensinde før. Giorgio Armani briller er kendt for sine enkle og rene linjer. Giorgio Armani går meget op I detaljer og kvalitet, og benytter sig ikke så meget af kraftige farver og former. Armani henvender sig derved mest til et mere sofistikeret og modent publikum.

 • Ray-Ban solbriller
  Ray-Ban har en lang historie og en ironisk personlighed som også er autentisk, reel, modig og stilfuld. Ray-Ban har altid skabt tendenser og ikke fulgt dem: Autentisk og arv betyder noget, imens neonfarver og glitter vil komme og gå. Ray-Ban vil altid være der. Ingen vil have noget falsk eller midlertidigt. Rigtige trendsættere, rigtige meningsdannere og rigtige individualister ved at den mest moderigtige måde, er at være dig selv; at være autentisk, reel, modig og stilfuld. Ray-Ban blev grundlagt i USA i 1937 med Aviator modellen, som senere blev fulgt af andre klassiske modeller som f.eks. Wayfarer modellen i 1952. Find din favorit Ray-Ban model i vores online butik.

 • Cebe solbriller
  Cebe solbriller har været pionerer inden for visionær brillemode siden 1892. I dag fremstiller Cebe solbriller og briller med fokus på kvalitet og tekniske specifikationer til professionelle sportsudøvere. Der tilbydes et bredt sortiment af solbriller, dykkerbriller og hjelme. Det er et firma med stolte tradtioner og et firma, der er bevidst om, at deres produkter kan leve op til professionelle sportsmænd og sportskvinders kvalitetskrav. Cebe solbriller er et produkt, hvor der ikke er gået på kompromis med kvalitet og funktionalitet i designet. Alle solbriller er 100% UV-beskyttet.