Synstest

Ved en synstest forstår man den almindeligste og billigste test af synet, der bruges. Alle folkeskoleelever og alle værnepligtige har været igennem en sådan synstest. Ved en synstest benytter man Snellens tavle, der består af en lysende hvid baggrund med syv til ni linier med sorte bogstaver af forskellig størrelse. Der findes også en tavle med figurer beregnet til børn, hvor figurerne har forskellig størrelse.

Synsprøve

Som tidligere beskrevet er det nødvendigt at få foretaget en synsprøve, hvad enten du vil købe dine billige briller på nettet, i en gadebutik eller i udlandet. Det er vigtigt at du har en opdateret synsprøve inden du bestiller nye briller, da dit syn kan ændre sig over tid. Så hvis din synsprøve er over 2 år gammel er det nok på tide at få lavet en ny. Hos de fleste optikere skal du bestille tid til en synsprøve, men du kan også være heldig at optikeren har tid hvis du bare dumper ind fra gaden. Hvis ikke kan du jo altid bare prøve at spørge i den næste brillebutik, da deres synsprøver er helt ens.


 • Herrebriller
  Hos Synligt har vi designer solbriller til både herre og damer samt unisex. Klik ind i menuen til venstre og find den katagori eller mærke/brand der tiltaler dig mest. Vores store sortiment i herrebriller er enormt og vi er sikre på du finder en lækker brille eller solbrille der dækker alle dine behov. Inklusiv prisen.

 • Mini solbriller
  Hos Mini solbriller fortsætter den imaginære rejse. Kollektionerne er unisex solbriller, der får deres navn fra verdens forskellige metropoler og finder inspiration til brillernes appel i originale, moderne og trendsættende idéer. Metal, acetat og en kombination af metal og plastik er anvendt til modeller med letvægtsstruktur. Hver model af Mini solbriller stadfæster sin identitet med distinktive detaljer, der skaber dynamik og stil, der blandt andet er wraparound fronter, tynde eller brede stænger, dobbelt bro og pilot-inspireret formede linser. Farver som sort, hvid, army grøn, grå og rød er mikset på kryds og tværs for at skabe kontraster, der giver et elegance til stel i svage farver. Polyraiseret nylon, polycarbonat og og bløde linser, der skaber blance mellem form og materiale. Det lasertryke Mini logo på Mini solbriller står på selve linsen eller på brillestangen. Mini solbrillen har en tilbagelænet moderne stil, der er personaliseret ved sit logo.

 • Boucheron solbriller
  Boucheron solbriller er en del af et fransk smykkehus. Boucheron er dannet af Frederic Boucheron i 1858 og har skabt exceptionelle ure og smykker gennem tiderne. Boucheron var den første smykkebutik der åbnede forretning på Place Vendome i 1893. De eksperimenterede med succes med diamanter, indgravering og var banebrydende med sine natur/dyre symboler som slanger og andre dyr. I dag er Boucheron en af verdens mest velansete smykkedesignere og respekteret for sin kreativitet og know-how og dristighed. Boucheron er også kendt for sine parfumer, som de begyndte at distribuere i 1988. Med sine parfumer har Boucheron formået at fange kraften og ånden i sit brand og skabe dufte. Siden har firmaet lanceret Boucheron solbriller. Boucheron solbriller er besat med rhinstene og guldrammer. Solbrillerne er af meget høj kvalitet og design standard. Hvis du ønsker at blive klasificeret som en dame, er Boucheron solbriller det perfekte brand.

 • I matra solbriller
  Imatra solbriller er velegnede til specielle lejligheder - oser af personlighed. Den nyeste kollektion fra Imatra har adskillige stel med store linser med metalfronter og acetat stænger. På stængerne er det karakteristiske Imatra logo placeret. Farverne i Imatra solbriller er i denne kollektion rå og karakterfuld i sine brune, matte sorte og metalfarvede nuancer.