Synstest

Ved en synstest forstår man den almindeligste og billigste test af synet, der bruges. Alle folkeskoleelever og alle værnepligtige har været igennem en sådan synstest. Ved en synstest benytter man Snellens tavle, der består af en lysende hvid baggrund med syv til ni linier med sorte bogstaver af forskellig størrelse. Der findes også en tavle med figurer beregnet til børn, hvor figurerne har forskellig størrelse.

Synsprøve

Som tidligere beskrevet er det nødvendigt at få foretaget en synsprøve, hvad enten du vil købe dine billige briller på nettet, i en gadebutik eller i udlandet. Det er vigtigt at du har en opdateret synsprøve inden du bestiller nye briller, da dit syn kan ændre sig over tid. Så hvis din synsprøve er over 2 år gammel er det nok på tide at få lavet en ny. Hos de fleste optikere skal du bestille tid til en synsprøve, men du kan også være heldig at optikeren har tid hvis du bare dumper ind fra gaden. Hvis ikke kan du jo altid bare prøve at spørge i den næste brillebutik, da deres synsprøver er helt ens.


 • Mærkebriller
  Synligt er synonym med salg af mærkebriller såsom Givenchy, Chanel, Dior, YSL, Ray-Ban, Police, Bebe, Ralph Lauren og mange andre. Vi fører over 50 brands som udgør over 4000 forskellige designs at vælge mellem. Det gør Synligt til et af de største og mest attraktive steder at handle mærkebriller på nettet.

 • Roberto Cavalli solbriller
  Roberto Cavalli blev født i 1940 i Florence og voksede op i en særligt kreativ familie. Som 17-årig begyndte Roberto Cavalli at studere på Institute of Art of Florence. Han besluttede sig for at bruge sine kreative evner ved at speciealiere sig i tekstil applikationer. De første kreationer vandt hurtig succes med blomster motiver på strikketøj. Roberto Cavalli var altid original og innovativ og eksperimenterede kontinuerligt med nye teknologier for at skabe sine materialer. Kulminationen på det arbejde Roberto Cavalli lavede blev patenteret med en revolutionerende print procedure på lædermaterialer. I en alder af 30 år præsenterede han sin første kollektion. Han blev kendt på catwalken for sin stil og evner. Roberto Cavalli begyndte at interessere sig for dyreprint, og i dag er han i særdeleshed kendt for sine dyreprints. Designene blev båret af de store stjerner, og Cavalli åbnede sin første butik i Saint Tropez i 1972. Cavalli designet blev nærmest en livsstil.

 • Bottega Veneta
  Bottega Veneta solbriller stammer fra starten af 1960'erne. Bottega Veneta manufakturerer forbrugsgoder heraf hovedsageligt solbriller til mænd og kvinder. Firmaet er kendt for sin kvalitet og eksklusivitet. I 2001 indgik selskabet samarbejde med Gucci. Oprindeligt startede Bottega Veneta med at fremstille lædertasker i 60'erne og designer i dag også solbriller samt tøj til mænd og kvinder.

 • Jean Paul Gaultier solbriller
  Produkter fra Jean Paul Gaultier er et af Frankrigs mest berømte eksportvarer. Han blev født i april 1952 i Frankrig. Jean Paul Gaultier begyndte sin karriere i 1970 som design assistent for Pierre Cardin. I 1976 lancerede Jean Paul Gaultier sin egen kollektion, der var inspireret af stilen i gadebilledet i London. Jean Paul Gaultier solbriller er trendsættende og oser af kvalitet. Solbriller fra Jean Paul Gaultier fremstår elegante og klassiske.