Synstest

Ved en synstest forstår man den almindeligste og billigste test af synet, der bruges. Alle folkeskoleelever og alle værnepligtige har været igennem en sådan synstest. Ved en synstest benytter man Snellens tavle, der består af en lysende hvid baggrund med syv til ni linier med sorte bogstaver af forskellig størrelse. Der findes også en tavle med figurer beregnet til børn, hvor figurerne har forskellig størrelse.

Synsprøve

Som tidligere beskrevet er det nødvendigt at få foretaget en synsprøve, hvad enten du vil købe dine billige briller på nettet, i en gadebutik eller i udlandet. Det er vigtigt at du har en opdateret synsprøve inden du bestiller nye briller, da dit syn kan ændre sig over tid. Så hvis din synsprøve er over 2 år gammel er det nok på tide at få lavet en ny. Hos de fleste optikere skal du bestille tid til en synsprøve, men du kan også være heldig at optikeren har tid hvis du bare dumper ind fra gaden. Hvis ikke kan du jo altid bare prøve at spørge i den næste brillebutik, da deres synsprøver er helt ens.


 • Etro solbriller
  Etro solbriller er lavet på baggrund af Gimmo Etros passion for rejser, historie og interesse for kultur og skønhed. Etro solbriller blev skabt i 1968, og stilen er i centrum for Etro solbriller. Gimmo Etro har udtalt, at virkeligheden ændrer sig, hvis den ses fra en anden vinkel, og hver solbrille forandrer sig gennem den enkeltes subjektivitet. Hver detalje i Etro solbriller er unik, og sammen med teknisk og funktionel design bliver Etro solbriller et eksklusivt og uundværligt accessories. Etro er et sofistikeret livsstils brand med kvalitet. Dette opnås ikke kun i designet, men også i materialevalget og udviklingen af ny teknik i Etro solbriller. Branded leverer solbriller med ekstraordinære detaljer til glæde og overraskelse for brugeren.

 • Laura Biagiotti solbriller
  Laura Biagiotti er kendt for at være dronningen af cashmere og for hvem kunst er mode og mode er kunst. Denne ideologi er kendetegnende for Laura Biagiotti designs, og som noget nyt har hun lanceret en kollektion af tvillinge brillesæt, der både indeholder almindelig briller og solbriller. Laura Biagiotti solbriller er i farvet acetat med slørede linser og metalstænger. Laura Biagiotti blev født i Rom i 1943, og hendes første kollektioner kom på markedet i 1972, og siden er branded blevet et af de ledende mærker inden for modeindustrien.

 • Costume National solbriller
  Ennio Capasa er den ledende designer bag Costume National solbriller. Ennio Capasa er fra Italien, og hans mål er at skabe solbriller, der udstråler sensualitet og mystik - Costume National. Costume National solbriller sidder ofte tæt til ansigtet og har mørke linser, der kun lige akkurat tillader, at øjet bliver set bag linserne. Hoveddesigneren bag Costume National solbriller har studeret på Brera Academy of Fine Arts i Milano, og Ennio Capasa vandt prisen som Italiens bedste designer i 2002. Costume International er solbiller, der er baseret på at være chikke, og det lever brillerne til fulde op til.

 • Gucci solbriller
  Vi har over 200 forskellige solbriller modeller fra Gucci-kollektionen, som gør os til et yderst attraktivt sted at handle. Solbrillerne fra Gucci er en kombination af nyskabende former og et velkendt, klassisk design. Læsebrillerne er elegante og stilfulde. Gucci har et tidløst look og er altid i højeste kvalitet. Farverne er moderigtige, og Guccis logo sidder i forskellige former og materialer på siden af stellet. Alle vore Gucci solbriller og læsebriller kommer naturligvis med glas og er 100% ægte.